måndag 28 november 2011

Ikväll ska vi pumpa

Ja, precis som de låter. Ikväll ska vi börja pumpa. Pumpa bröstmjölk. Eller förhoppningsvis pumpa. Bara de funkar! Skulle vara så skönt att kunna ha lite mjölk i frys å kyl så ja kan frigöra mig lite från lilleman. Inte för att ja inte vill amma men de kan ju vara kul att kanske gå på bio eller nått snart. Å då kan ju faktist inte liten följa med! Neh men de vore ju bra för Emil att kunna vara hemma me honom själv åså. Skäms inte för de!
Vi har blivit bjudna av jobbet på Lerbäcks teater i dec å då har farmor lovat att vara barnvakt å då vore de ju himla bra om han kunde tänka sig att ta flaskan faktist. Får se hur de går!

Idag har vi vart på träff me föräldragruppen. Det var himla kul att se alla bebisar som legat gömda i magarna. Många sötnosar blev de! Innan man hade Jeppe tyckte ja faktist att alla bebisar såg ungefär likadana ut, först nu ser man verkligen att alla är så olika. Man var kanske inte så intresserad förut som nu. =)
Men Jeppe var ju så klart sötast! (Klart morsan tycker de)
Vi berättade om våra förlossningar oxå, allas var ganska olika. De är fortfarande lika kul att prata om sin förlossning å nu fick man ju berätta för några som inte hört om den 100 ggr! =) Stackars mina vänner. Dom kommer förstå sen när dom får barn. Vilket ja hoppas händer snart!

Imorrn drar ja till banken å lånar lite stålar. För vi ska byta bil! Lite ont i hjärtat gör det att byta bort vår fina Raw4, den har vart asskön att köra! Nu blir de en Subaru Legacy istället. Som vi får in barnvagn samtidigt som hundbur. Sen hämtar Emil bilen imorrn kväll. Jag har inte ens sett den nya...Hihi. Så intresserad var ja...

Tack å hej- leverpastej! (fick för mig att läsa Bert böcker härom kvällen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar