onsdag 30 november 2011

Nedräkningen kan börja

Imorrn kan vi börja den stora nedräkningen mot jul. Men just nu har ja noll julkänsla. Vet inte vart ja ska hitta den riktigt. Kanske finns den i lådorna med tomtar ja tänkte plocka fram imorrn, eller kanske sitter den i dom röda gardinerna ja ska stryka å sätta upp.... Hur som helst så borde den infinna sig snart.
Jag har allt hemma för att hjälpa till på traven, clementiner, glögg å nötter. Borde funka!
Måste oxå skaffa en utegran, visar sig vara väldigt svårt att få hem en trots att vi typ bor bredvid ett dussin... Får helt enkelt hämta en själv å skjuta av den me hagelbössan. Det är så vi gört!

Har än så länge inte köpt en ändaste liten julklapp. Känns sådär. Vi har bestämt att inte ge så mkt i år, mest till barnen i släkten. Måste ju självklart hitta på nått bra till Emil, de är bara så svårt att komma på nått...=/ Å så måste ju lilleman ha en liten klapp under granen (om ja får nån)

bjuder på en Jeppson i sin onepiece (stavning) =)


2 kommentarer:

  1. Söta Jeppe! Det ser ut som ett paket du just öppnat! :) det grönrutiga är inslagspappret...Ett bra paket! Honom kanske du kan ge Emil i julklapp! Haha! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad kul att du oxå bloggar, kommer följa den :). Jag bloggar oxå...fast jag har lösenord på min blogg, skickar ett meddelande på fb. Ses på babymassagen på onsdag!

    SvaraRadera