söndag 20 maj 2012

Borta bra men hemma bäst!

Äntligen hemkomna. Resan gick bra men Jesper var lite grinig. Men herregud vad duktig han har vart dessa dagar. Det blir ju väldigt många mil i bilen och han har knappt sagt nått. Över förväntan faktist!
Vad skönt det är att vara hemma ändå. Det var lagom att åka  3 nätter. Tror inte vi hade hållt sams i fler...=)
Det är ju en konstig situation att bo i en liten stuga med folk man aldrig levt så nära med. Emil är ju helt klart van med sin mamma och bror men inte jag... haha
Osams blev vi väl inte men vi delar väl inte samma meningar om allt. Har inte samma synsätt på saker och ting heller. Men, men  det var en trevlig resa ändå.
Det vart lite tråkigt i stugan oxå för det strulade med avloppet. Blev översvämning när jag duschade och sen bubblade de när man spola. Så de blev lite spring intill moster. Funkade de med !
Nästa skånetripp blir nog nästa år. Kanske är man gravid då igen så då får man nog passa på att åka innan de ska med 2 småbarn....hihi

Nu sover en nybadad Jesper i sin nysänkta säng. Jag vågade inte ha han i högsta läget längre. Än hade han inte dragit sig upp men det är väl bara en tidsfråga och då kan de vara försent. Så nu får han resa sig hur mkt han vill för trilla ur det kan han inte. =)

Kollar på Mästarnas mästare, sen ska maken och jag duscha och sen blire nog sängen. Man blir trött i huvet av att åka bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar