torsdag 15 december 2011

London

Känner mig lite nedstämd just nu. Var inne å handlade på jobbet förut å fick reda på att vi skulle få åka på en resa till London i slutet va januari. Å jag kan ju inte bli med. De ska åka tidigt tis morgon å kommer hem tors kväll. Så länge varken kan eller vill jag vara borta från Jesper. Å eftersom jag helammar går de ju ännu sämre. (önskar nu att man inte ammade) Jag blir faktist jätte ledsen när jag tänker på att jag inte ska följa med. Det är väl sånt här man får ta när man blivit mamma. De är ju inte direkt så att ja kan ta med honom heller. =(
Vill gråta lite nu.

Idag har jag som sagt vart i Askersund å handlat lite. Bytte barn med mamma å tog med mig lillsyrran istället. Vi handlade lite julklappar. Jag känner att i år suger jag på att köpa bra saker. Brukar faktist vara ganska bra på att veta vad folk vill ha men i år känner jag mig inte ett dugg engagerad. har ju massa annat att tänka på. Har inte ens bakat lussebullar. Fy vad dålig jag är.
I helgen blir de fullt upp. Imorrn ska vi först till Kumla för att förhoppningsvis köpa en ny barnstol till bilen. Efter de ska vi fira julen hos mina kusiner i Hallsberg. Där blir de lite mat å julklappsbyte. varje år spelar vi Buzz oxå. Skit kul!
På lördag kanske jag ska jaga en sväng på dagen å på kvällen bär de av till Kumla på en mys kväll med några mammor. Papporna ska på julbord med jobbet i karlskoga så vi bestämde oss för att ha en egen kväll istället. Där blir de knytis å lite julklappsbyte oxå. Där kommer de vara bebisar i alla storlekar. =)

Nu är Jeppe ledsen. Vill inte sova själv i spjälsängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar